1-1 intensive
In zes sessies naar een nieuw perspectief

Wat is jouw verhaal?

Voor wie?

Voor business vrouwen die willen groeien als persoon en op werk, zodat ze krachtiger in hun schoenen staan en meer vanuit hun eigen gevoel  besluiten nemen.

Vriendinnen en collega’s beschrijven je als gezellig, enthousiast en sociaal. Iemand op wie je kan bouwen en die haar verantwoordelijkheid neemt. Een sterke vrouw. Maar ze zien niet altijd hoe hard je werkt en dat het soms best lastig is allemaal. Dat je wel heel veel ballen in de lucht moet houden en soms een beetje te stoer doet.

Ergens geloof je dat het makkelijker moet kunnen. Dat er een vrijer leven bestaat, waarin zaken minder moeilijk zijn. Waarin er meer tijd is voor jou. Je zou graag meer vanuit je eigen kracht en gevoel willen leven & werken. Minder twijfelen over besluiten, en zelfverzekerder zijn. Maar je weet nog niet helemaal hoe.

Op werk worden er misschien wel trainingen en programma’s aangeboden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Maar die zijn meer gericht op het ontwikkelen van jouw minder sterke punten, in plaats van jouw authentieke zelf naar voren te laten komen.

Van je steeds afvragen naar hoe het anders kan, naar zelfverzekerd jouw eigen pad volgen

Vragen waar je mee zit zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe kan ik meer bij mijn gevoel komen, zodat hoofd en gevoel samen kunnen werken?
  • Hoe kan ik meer ruimte innemen, meer mijn podium pakken, zodat ik ook echt gehoord word?
  • Hoe kan ik omgaan met mijn hooggevoeligheid (HSP)?
  • Hoe weet ik nou wat ik echt wil, wat ik echt leuk vind?
  • Hoe hou ik het vol om al die verantwoordelijkheden naast elkaar te managen?
  • Hoe kan ik zonder schuldgevoel de laptop om half 6 dichtklappen?
  • Hoe beperk ik mijn stress? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik niet de hele tijd “aan” sta?
  • Hoe ambitieus ben ik eigenlijk? En wat wil ik nog met mijn leven? Is dit de baan die bij me past?
  • Hoe kan ik meer doen wat me gelukkig maakt? Hoe kan ik meer doen wat ik zelf wil?
  • Hoe ontdek ik wat ik echt wil?

Ik heb weer plezier en energie in mijn werk. Nina geeft je zoveel vertrouwen, werkt met hele fijne opdrachten waarbij je echt mag voelen en ervaren, waardoor je dichter bij jezelf komt. Mijn eigen openheid gedurende het traject heeft me verbaasd. Het was alsof ik een heel vrouwelijk en kwetsbaar stukje van mezelf mocht laten zien, door de zachtheid en open houding van Nina.

Susanne

Samen met Nina heb ik gewerkt aan hoe ik mezelf als persoon wil positioneren en profileren. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven, ondanks alle prikkels en verwachtingen van buitenaf. Na het traject met Nina sta ik dichter bij mezelf en heb meer zelfvertrouwen. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en I own it!

Imke

Ik help je met ontdekken hoe je toegang hebt tot jouw drie breinen en hoe je (meetbaar) dichterbij jouw kern komt. Want bewuste emoties zijn magische emoties. Deze magie van emoties wordt versterkt door de magie van woorden, gedachten en acties om ruimte te maken voor jouw persoonlijke en individuele expressie tot leven te laten komen. Als je jouw gevoel kan integreren worden jouw gedachten, gevoelens en lichaam één. Je verliest niet wat je tot nu toe hebt opgebouwd, maar maakt het echter, beter, en meer ‘jou’. Zo voel je je (weer) helemaal jezelf.

Ik help je met jezelf zijn. Op het moment dat je jouw bigger picture minder helder voor jezelf hebt, dan kan je een leegte voelen of naar iets op zoek zijn, waarvan je niet helemaal weet waar je nou naar op zoek bent. Dus wat is jouw verhaal? We kijken naar wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je drijfveren zijn. We kijken naar jouw overtuigingen en patronen en hoe deze zijn ontstaan. Zo doorbreek je jouw innerlijke glazen plafond. Je ontdekt jouw relatie met het mannelijke en het vrouwelijke tot nu toe, en begint met cultiveren van jouw vrouwelijke talenten. Want het gaat niet om wat te verwachtingen zijn van de buitenwereld, het gaat om jouw waarheid. Zodat je weer op jezelf kan vertrouwen, op jouw intuïtie en op jouw analytische vermogens. Zo blijf jij bij jezelf.

Ik help je met het vinden van inspiratie en een inspiratiebron zijn voor anderen. Nu jij (opnieuw) toegang hebt tot jouw intuïtie heb je plotseling weer toegang tot die eindeloze bron van creativiteit en ideeën. We gaan aan de slag met jouw passie en kijken naar jouw unieke manier van zelfexpressie. En tegelijk ben je onderdeel van een community waar we elkaar versterken. We zorgen ervoor dat jouw ideeën vlam vatten.

Het begint bij jou: jij bent de verandering. Nu je weet wat je wilt ontstaat de energie die hoort bij flow. En opeens ontstaat er overvloed in de vorm van een continue stroom van creatieve mogelijkheden. We gaan aan de slag met het in de wereld zetten van jouw idee, zodat jij jouw dromen waar kan maken. De blokkades op samenwerking en co-creatie zijn verdwenen, we laten niet alleen onszelf schijnen, maar ook anderen. De potentie is eindeloos.

Kennis wordt pas wijsheid als je het zelf hebt ervaren

Mijn coachingsaanpak is holistisch en gebaseerd op een aantal pijlers die bewezen hebben gewerkt.

Coaching gaat over jou. Het is een gestructureerd proces, waarbij jij een bepaald doel voor ogen hebt wat je anders zou willen. Waarin we samen een doel formuleren en de stappen bepalen die jij wilt zetten. We werken meetbaar naar een doel samen.

Ik beloof je: jouw cognitieve honger wordt gestild met wetenschap en informatie. Maar uiteindelijk wordt kennis pas wijsheid als je deze hebt doorvoeld en doorleefd. Daarom combineer ik wetenschappelijk bewezen technieken met oude wijsheid. 

Mijn aanpak is gebaseerd op mijn ervaring met hartcoherentie, reiki, energetisch werk en tegelijkertijd op traditionele coachingstechnieken die in de zakenwereld worden toegepast. 

Wat je kan verwachten is een professioneel traject op alle vlakken. In zes sessies combineren we bewezen tools en technieken, met een persoonlijke zachte en energetische aanpak die gaat over jou. Omdat we werken aan jouw kennis, jouw gevoel, je lichaam en je energie krijg je een diepgaande ervaring die zomaar je leven zou kunnen veranderen.

Nu ik je volle aandacht heb:

Via de knop hieronder kan je direct een mail sturen met al jouw vragen of direct een intake gesprek aanvragen. Ik zeg let’s do it!

Een succesvolle vrouw is in jouw ogen “iemand die met volle overtuiging doet wat ze doet, daar goed in is, haar kwetsbaarheden durft te laten zien, haar energie goed kan verdelen, een gunfactor heeft en authentiek is. En dat kan dus net zo goed een CEO als een huisvrouw zijn.”

GUN het jezelf om die vrouw te zijn.

Voor Inspiratie. Verbinden van intuïtie met ratio. Onze verhalen. Verandering.

Scroll naar boven