Bewust Leiderschap
The island edition

Met meer vrijheid en ontspanning aan het werk?

Kom 24 juni naar het retreat

Lieve hardwerkende vrouw,

Wij weten wel dat jij alles kan en ook alles doet. Die te gekke baan? It’s yours. Jongleren tussen dat fantastische gezin, sporten en een sociaal leven: Jij kan het. En binnenkort wordt het rustiger toch? Na de volgende deadline misschien?

Jij bent gek op je werk, maar de laatste tijd lijkt er iets veranderd. Je merkt dat werk vaak energie kost, in plaats van de energie die het je gaf in het begin. Dat je soms minder efficiënt bent, omdat de hoeveelheid werk toch wel erg veel is. Dat je last hebt van bepaalde mensen op de werkvloer. En dat je eigenlijk graag voor die ene promotie wilt gaan, maar je hebt het gevoel dat je ene collega steeds met de eer aan het strijken is.

Aan koffietjes drinken met je collega’s kom je minder toe de laatste tijd en je werkplezier is ook niet meer wat het is geweest. Plotseling betrap je jezelf op gedachten als; is dit nog wel wat ik wil?  Dat moet toch slimmer kunnen? Het goede nieuws: yes dat kan! 

Jij bent op zoek naar het antwoord op de vraag 'Kan dit ook anders?' of 'Hoe doen anderen dit?'

En waarschijnlijk is ‘ik weet het niet’ je go-to-antwoord. En dus zoek je verder naar vervulling en geluk. Nog een cursus, nog een yoga les. Maar elke dag sta je op en doe je weer hetzelfde. Zo blijf je zoekende.

De kans is groot dat je hoogopgeleid bent als je dit leest: een ‘hoofd op pootjes’. Het is natuurlijk heerlijk om slim te zijn en het idee te hebben van controle over de situatie. Maar het lastig om bij je gevoel te komen. En soms betekent het zelfs dat een gevoel van een ander voorrang krijgt. Als dat gebeurt is het lastig om bij je eigen kern, en dus bij je eigen waarde te blijven.

En dus, ondanks al jouw succes, jouw harde werk en jouw analytische vermogens, blijft het grootste spel spelen voor jouw buiten bereik. Leven op jouw voorwaarden. Maar tegelijkertijd heeft de ‘werk meer en harder’ methode heeft zijn limiet bereikt.

Hier is de waarheid.... Het gaat niet over nog meer moeite doen of een sterke wil

De echte reden waarom je overwerkt, uitgeput en onvervuld bent en waarom je uit je flow bent, is omdat je een twee miljoen jaar oud reptielen brein hebt. Een brein dat jouw perceptie vandaag de dag bepaalt.

Want dit is het antwoord: je hebt de verkeerde kant op gekeken. Naar buiten in plaats van naar binnen. Je wilt het waarschijnlijk niet horen, maar we hebben gelijk toch?

Proberen externe omstandigheden te veranderen is gedoemd  te mislukken. Je gedraagt je uiteindelijk als een controlefreak, micro-managt alles en iedereen, en toch, aan het eind van de dag… ben je niet gelukkiger of meer vervuld. Integendeel, je bent verontwaardigd en de mensen om je heen beginnen je te irriteren.

Maar je blijft doorgaan omdat je het idee hebt aangenomen dat hoe meer je pusht en piekert, hoe meer succes je aan het einde wacht. En daarmee bevestig je jouw eigen overtuigingen. 

Maar gelukkig is er is een deel van jou dat nog steeds gelooft dat er een andere manier is, anders zou je dit niet lezen.​

Stel je voor, er is een versie van jou die op het hoogste niveau kan spelen. Een versie van jou die volledig aanwezig is, zowel op jouw werk als thuis. Wat zou er dan mogelijk zijn?

Zou die versie van jezelf genoegen nemen met minder? Nee natuurlijk niet. Je zou de leiding nemen. Je zou de waarde van je werk kennen en je zou met zekerheid en integriteit spreken. Je zou het soort leider zijn die de wereld zo hard nodig heeft.

Nu hoor ik je denken, “Mwoehah, dit gaat vast niet over mij.” Maar wat als dat het wel zo is? Wat als je gewoon nog niet hebt ontdekt wie je werkelijk bent?

De dingen gaan niet veranderen als je ergens anders gaat werken, een nieuw huis koopt of als je partner eindelijk zijn eigen sokken gaat opruimen.

De enige die het vermogen tot verandering heeft, ben jij. Jij bent de oplossing. Jij hebt het vermogen om jouw innerlijke glazen plafond te doorbreken. Niet door harder te werken, maar door van binnenuit te veranderen. Het gaat niet om wat te verwachtingen zijn van de buitenwereld, het gaat om jouw waarheid. Zodat je weer op jezelf kan vertrouwen, op jouw intuïtie en op jouw analytische vermogens. Zo blijf jij bij jezelf.

“Slowing down, to speed up”

Wat nou als… we dit samen met een groep vrouwen zoals jij kunnen doen? Jezelf en jouw leiderschap naar het volgende level brengen? 

Laten we samen een kijkje nemen in jouw innerlijke wereld en de oude patronen die jou belemmeren. Laten we samen de eerste stap zetten om consequent jouw volle potentieel te leven.

Deze dag zou zomaar jouw perspectief op bewust leiderschap kunnen veranderen: van werk als energie slurper omdat jij je aanpast, naar erkenning voor de waarde die jij te brengen hebt. 

Door middel van activaties, overtuigingen onder de loep nemen en beweging nemen wij jouw mee in een ontspannen avontuur waar je gegarandeerd met plezier aan terug zal denken.

De maandag erna zul je direct met meer vrijheid en ontspanning aan het werk gaan. En misschien hou je er zelfs wel vriendschappen aan over zodat je samen de volgende stappen kan zetten. Je verliest niet wat je tot nu toe hebt opgebouwd, maar maakt het echter, beter, en meer ‘jou’!

Een deelneemster van het vorige retreat gaf aan:

Het retreat was fijn, maar wat te gek was is dat het rustige gevoel ook de rest van de week is blijven doorwerken. Alsof alles opeens vanzelf gaat.

Zaterdag 24 juni 2023

Je kan een professioneel retreat verwachten op alle vlakken. De adembenemende locatie middenin de natuur op de Vinkeveense Plassen. Verbinding met inspirerende deelneemsters die, net als jij, een ambitieuze kantoorbaan hebben en ook verlangen naar meer bewust en authentiek leiderschap. Het prachtige programma en leiderschap van Sarah en Nina. En natuurlijk de overheerlijke lunch en rust die we creëren, zodat het een moment samen en een moment voor jezelf wordt. 

09:00 - 09:40​

Vertrek boot

09:45 -10:45

Welkom & Opening

10:45 - 11:45

Blokkades & Controle: De weg van de wil

11:45 - 13:45

Lunch & Your Space

13:45 - 15:15

Op sensuele date met jezelf - De weg van de overgave

15:15 - 16:45

Bouwen aan een structuur voor de toekomst: De weg van bewustzijn

16:45 - 17:00

Afsluiting

17:00 - 17:40

Terug met de boot

En wie zijn wij?

Wij zijn Sarah en Nina, twee onderneemsters die elkaar gevonden hebben in de missie die we delen, namelijk meer bewustzijn in de wereld.

Wij delen al onze tips & tricks zodat jij volledig geïnspireerd naar huis gaat, weer durft te dromen en misschien zelfs jouw plannen samen met een van jouw nieuwe powerpartners waar kan maken.

Sarah Piening

Sarah is al meer dan 10 jaar bewust ondernemer, haar bedrijf BeautyBewust is dé plek om guilt-free te ontspannen. Daarnaast is ze Yoga docent en organiseert ze events en trainingen.

Nina Felius-Brugmans

Nina werkt al meer dan 10 jaar in het bedrijfsleven, waarvan de afgelopen 6 jaar als ondernemer. Ze is de eigenaar van Empowervrouw, dé community over bewust leiderschap, en als voormalig hoofd op pootjes, weet ze hoe belangrijk het is om naast analytische kennis, ook energie en gevoel in te zetten om dingen voor elkaar te krijgen.

WENDY OVER HET BEWUST LEIDERSCHAP PROGRAMMA VAN NINA

Dit programma is echt een aanrader voor vrouwen die geloven dat je regie over je eigen leven en dat je daarvoor af en toe eens buiten de gebaande paden kan kijken. Vrouwen die, net als ikzelf, op zoek zijn naar inspiratie van andere vrouwen en prikkelende inhoud.

Regular ticket

Toegang tot Bewust Leiderschap – the Island Edition, inclusief:

  • Een prachtig programma  voor bewust leiderschap, bestaande uit drie masterclasses met activaties en vele praktische oefeningen, zodat de dag echt een experience wordt.
  • Parkeerplek en vervoer van en naar de adembenemende locatie middenin de natuur op de Vinkeveense Plassen.
  • Een bewuste lunch en de gehele dag snacks en (warme) dranken.

Nu Voor de early bird prijs van EUR 207,-*

*Er zijn een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar, daarna wordt de prijs voor de regular tickets EUR 279,-

About the Organisers

We are team Creatives. Having organized over 60+ seminars in 12 different cities in just two years, we understand the latest trends to pick the right topic for our seminars. We have partnered several experts who’ve readily agreed to contribute to this good cause of sharing knowledge with passionate professionals.
Join this seminar and get a chance to meet us and join our team.

Our Sponsors

It is not possible to host several seminars in different locations without helping hands. We have several sponsors who volunteer to help us physically and financially to make things happen.
Scroll naar boven