hartcoherentie traject

Hartcoherentie Traject.

Met het programma “Werken aan Veerkracht” krijg jij in zeven individuele sessies wetenschappelijk beproefde technieken aangereikt die je helpen met minder stress en meer plezier in het leven te staan.

Het programma is gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten over hoe hart en hersenen samenwerken en hoe mensen hier invloed op kunnen uitoefenen om zich ontspannen en vitaal te voelen in alle omstandigheden.

Samenvatting bestelling tonen
€ 25,00
Product Subtotaal
Event | Introductie Hartcoherentie - 24 november  × 1  25,00
Subtotaal  25,00
Totaal  25,00 (inclusief  4,34 BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
Event | Introductie Hartcoherentie (#264)
Data: 24 november,
+
 25,00

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Event | Introductie Hartcoherentie - 24 november  × 1  25,00
Subtotaal  25,00
Totaal  25,00 (inclusief  4,34 BTW)
Ik sta dichter bij mezelf en heb meer zelfvertrouwen. Ik weet hoe ik mijn overtuigingen om kan buigen zodat ze mijn keuzes niet meer in de weg staan. Dus wil jij weten waar je kracht ligt, waar je happy van wordt en hoe je jouw eigen pad kan volgen? Dan zou ik Nina zeker aanraden!
Imke
Nina coacht jouw persoonlijk, met haar intelligentie en kennis van hart, adem en mindset brengt zij jou naar een hoger niveau en meer voldoening in jouw leven. En ze heeft ook nog eens een heel warme persoonlijkheid.
Sarah

Copyright © 2023 Empowervrouw

Scroll naar boven