Borrelt er bij jou ook iets diep van binnen? Een gevoel dat het anders kan, dat het anders mag? Voor jou, en juist ook voor de omgeving om je heen.

Stel je voor, dat je elke week één uurtje volledig zou kunnen besteden aan de verandering die jij voor ogen hebt. Wij hebben hiervoor echt iets te geks bedacht: de Verrukkelijke Verfrissende Vrijdagen. Vanaf half september kan je iets bijzonders verwachten.

MAAR… dat is nog veel te ver weg! Dus als kickstart van je zomer, de teaser voor alles wat er nog komen gaat, en de eerste stap om je weer te gedragen zoals de changemaker die je diep van binnen bent, ontwikkelden wij een verfrissend zomer(vakantie) pakket:

 • OMARM de OVERTUIGING dat VERANDERING binnen JOUW handbereik ligt
 • ONTDEK hoe je jouw PASSIE en UNIEKE WAARDE samen kan brengen  zodat jij IMPACT kan maken
 • ONTMOET jouw MEDE-CHANGEMAKERS!  

Wanneer we iets willen veranderen, is het NOODZAKELIJK om ANDERS te kijken naar de wereld om ons heen; en NIET ALLEEN, maar SAMEN.

Want zoals Einstein zei: “We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.” 

Hoe doen we dat? Door samen een ander perspectief te brengen, doordat we:

 • feitelijke kennis samen te brengen met de intuïtieve (lichamelijke) verbinding die we allemaal tot onze beschikking hebben;
 • een omgeving te creëren waar we nieuwsgierig zijn naar dat unieke stukje van onszelf en de ander;
 • mensen vanuit verschillende disciplines met verschillende ideeën bij elkaar te brengen;
 • elkaar te helpen om ideeën om te zetten in acties; en 
 • jouw changemaker mindset te activeren en je perspectief te verbreden.

Hoe zou het zijn om deze verandering samen met ons te starten?

Vanaf vrijdag 7 juli ontvang jij de opdrachten (je kan je tot 28 juli inschrijven). Nergens anders wordt op deze manier persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met feitelijke informatie. Omdat we dol zijn op wetenschap, feiten en dingen doen die ergens op slaan, maar we ook de menselijke kant erachter zien en erkennen dat onze gevoelsmatige kennis net zo belangrijk is. Kortom, we doen het graag een tikje anders.

En waar we in geloven is simpel: Activeer jezelf + Bundel jouw kracht met die van anderen = Het onmogelijke wordt mogelijk.Wat anderen zeggen...

Ik sta dichter bij mezelf en heb meer zelfvertrouwen. Ik weet hoe ik mijn overtuigingen om kan buigen zodat ze mijn keuzes niet meer in de weg staan. Dus wil jij weten waar je kracht ligt, waar je happy van wordt en hoe je jouw eigen pad kan volgen? Dan zou ik Nina zeker aanraden!
Imke
"Nina deinst er zelf niet voor terug om real-life voorbeelden aan te halen uit haar eigen leven. Ze heeft de skill om een open en veilige atmosfeer te creëren waarin iedereen zich uit durfde te spreken. Ik was verrast door de manier waarop Nina on the spot advies kan geven en zich in kan leven in ieders zorgen en worstelingen."
Eline
"Nina coacht jouw persoonlijk, met haar intelligentie en kennis van hart, adem en mindset brengt zij jou naar een hoger niveau en meer voldoening in jouw leven. En ze heeft ook nog eens een heel warme persoonlijkheid.”
Sarah
Maak het verschil

De grote vraag is of je met een miljoen zou gaan rond dobberen op de Bahama’s of het geld zou gebruiken om echt te gaan doen wat jij belangrijk vindt.

(Okeee… eerst op vakantie. gewoon, een beetje ontstressen.)

Dat miljoen groeit helaas niet aan de boom, maar wat kunnen we NU al wel doen, gewoon, naast ons werk. 

Voor rebellen
veranderaars
Voor Introverten

Dus wat hebben we voor jou bedacht?

Nou, goed dat je het vraagt, dit is hoe wij het zien….

Het is een warme vrijdagmiddag in juli en je voelt de warme wind van de zomer langs je benen blazen. Een paar dagen geleden heb je besloten om nu echt iets te gaan doen, iets te gaan veranderen. En nu maak je die stappen zelfs letterlijk, je loopt verder en luistert naar de bijzondere, activerende audio via je oortjes. Maar waar luister je eigenlijk naar? Want het is anders dan ‘normaal’. Maar je durft er in mee te gaan en voelt dat er iets met je gebeurt. Er opent iets binnenin jou. Je voelt de ideeën opborrelen en je kan niet wachten om deze zo meteen te delen met je mede-changemakers in jullie app groep. Dit wordt de zomer waarin alles start…

Doe je mee?
We doen dit eenmalig voor de crazy prijs van EUR 35,-

Nog even alles op een rijtje: 

Jij ontvangt 7 dagen lang elke dag een verschillende opdracht, denk aan: 

 • Een unieke wandelervaring, waarbij je door te luisteren helemaal ‘aan’ wordt gezet; 
 • Schrijf oefeningen, waarin je aanscherpt wat bij jou hoort;
 • Een plan waarin je jouw ideeën omzet in een concrete verandering.

En als bonus:

 • toegang tot de app groep met andere change-makers, zodat je al jouw inspiratie/ ideeen en ervaringen kan delen;
 • een inspiratie sessie (30 min); waarin wij met je meedenken over wat er allemaal mogelijk is (nadat je de opdrachten hebt gemaakt);
 • al onze boekentips die jou een mind-blown zwembad ervaring geven en 
 • een mini-meditatie van 2 minuten om regelmatig even in te checken bij jezelf.

Je ontvangt de opdrachten vanaf 7 juli. De inschrijving is open tot vrijdag 28 juli. 

Checkout

Samenvatting bestelling tonen
€ 35,00
Product Subtotaal
VVV | Pre-summer edition  × 1  35,00
Subtotaal  35,00
Totaal  35,00 (inclusief  6,07 BTW)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Betaling

 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
VVV | Pre-summer edition  × 1  35,00
Subtotaal  35,00
Totaal  35,00 (inclusief  6,07 BTW)

FAQs

IK KAN NIET STARTEN OP 7 JULI

Dat geeft helemaal niet, je kan zelf een goed moment kiezen voor de opdrachten. Natuurlijk is het wel een mooie stok achter de deur als je meteen aan de slag gaat.

VOOR WIE IS HET PAKKET BEDOELD?

Voor iedereen die graag zou willen maar het gevoel heeft dat je tijd tekort komt, het niet in je eentje wilt doen en/of het gevoel hebt dat je dingen op een andere manier doet. Het is ook voor jou als je houdt van nieuwe dingen proberen en van jezelf uit te dagen en nieuwe inzichten te krijgen. Kortom, we zijn niet op zoek naar een bepaald soort persoon, we willen graag mensen verbinden die verschillen, maar overeenkomen in het feit dat ze samen willen werken aan verandering. Herken je je hierin? Super, schrijf je dan vooral in! Werk jij liever alleen? Geen probleem, je vindt vast ook jouw plekje, maar dat plekje is misschien niet bij ons.

Wat heb ik nodig?

Een scherpe geest, gevoel voor humor en een open houding.

Andere vraag?

Stuur een mailtje naar Nina (nina@ninafelius.com ) of bel haar even op 06-18729069

Scroll naar boven