HET VERHAAL VAN… ELINE

“Nina deinst er zelf niet voor terug om real-life voorbeelden aan te halen uit haar eigen leven. Ze heeft de skill om een open en veilige atmosfeer te creëren waarin iedereen zich uit durfde te spreken. Ik was verrast door de manier waarop Nina on the spot advies kan geven en zich in kan leven in ieders zorgen en worstelingen.”

Ik ben altijd ambitieus geweest en je kan wel stellen dat ik vrij makkelijk carrière heb gemaakt. Ik werk er ook gewoon hard voor. Maar voordat ik meedeed aan het programma bij Nina vroeg ik me toch vaak af of ‘dit nu alles is’ en of ik niet bijvoorbeeld minder zou moeten gaan werken om meer tijd te kunnen doorbrengen met mijn oudste dochter.

Ik vond de opdrachten over mijn persoonlijke waarden dan ook spannend, want waar sta ik nu eigenlijk voor? Maar sinds deze masterclass heb ik steeds duidelijker voor mezelf geformuleerd wat mijn purpose is en wat mijn intenties zijn. Ik doe die visualisatie nog steeds bijna dagelijks! 

Dankzij het programma heb ik geleerd hoe ik mijn baan zo kan inrichten dat ik voor mijn waarden kan gaan staan (en dan zonder in paniek te denken dat ik compleet het roer moet omgooien en eenzame hermit schrijver moet worden in Frankrijk). Ik ben gelukkiger. 

Van tevoren was ik benieuwd of we in een groep wel de diepte in konden, de onderwerpen zijn zo persoonlijk. Maar het was echt ontwapenend hoe iedereen zijn zorgen en struggles blootlegde. Dit laatste is echt te danken aan Nina die er niet voor terugdeinst zelf real-life voorbeelden aan te halen uit haar eigen leven. Ze heeft de skill om een open en veilige atmosfeer te creëren waarin iedereen zich uit durfde te spreken. Ik was verrast door de manier waarop Nina on the spot advies kan geven en zich in kan leven in ieders zorgen en worstelingen.

Ik zou dit programma aanraden aan al mijn collega’s, vrouwen die open staan voor reflectie en zoeken naar het fine-tunen van hun innerlijke wereld. Nina weet op magische wijze altijd een vinger op de zere plek te leggen op zo’n duidelijke manier dat ik me dan afvraag hoe ik het over het hoofd heb gezien. Er is geen gesprek met Nina waarbij ik niet met een glimlach en lichter hart wegloop. 

En mijn droom voor de toekomst? Nog meer tijd maken voor mijn hobby’s, waarvan ik weet dat ze mij verrijken als mens, zowel persoonlijk als professioneel!

Winkelwagen
Scroll naar boven