HET VERHAAL VAN… IMKE

“Na het traject met Nina sta ik dichter bij mezelf en heb meer zelfvertrouwen. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en I own it!”

Samen met Nina heb ik gewerkt aan hoe ik mezelf als persoon wil positioneren en profileren. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven, ondanks alle prikkels en verwachtingen van buitenaf. Ik ben vrij introvert en een enorm gevoelsmens dat ik beide als beperking zag. Grappig dat het juist mijn krachten zijn als persoon en onderneemster. Het maakt mij, mij. Door dat in te gaan zien, kan ik het voor mezelf laten werken. Ook heb ik mijn persoonlijke waarden geformuleerd. Heel handig om in te zetten bij het maken van keuzes om dicht bij mezelf te blijven.

“Ik had de vrijheid om mezelf te zijn en naar mezelf te kijken”

Ik ben positief verrast door de klik met Nina, dat ging zo natuurlijk. Nina is open en warm en je voelt dat ze zonder oordeel naar je luistert. Doordat ze er voor mij was, ze de space kon creëren waarin ik er mocht zijn, had ik de vrijheid om mezelf te zijn en naar mezelf te kijken. Daarnaast reikt ze praktische handvatten aan om bijvoorbeeld met overtuigingen om te gaan en tools om zelfverzekerd een gesprek te voeren.

“Ik weet hoe ik mijn overtuigingen om kan buigen zodat ze mijn keuzes niet meer in de weg staan.”

Het resultaat? Ik sta dichter bij mezelf en heb meer zelfvertrouwen. Ik weet hoe ik mijn overtuigingen om kan buigen zodat ze mijn keuzes niet meer in de weg staan. Richting anderen geef ik mijn grenzen aan en ik laat me niet meer steeds door anderen leiden. Ik weet waar mijn kracht ligt en I own it!

Dus wil jij weten waar je kracht ligt, waar je happy van wordt en hoe je jouw eigen pad kan volgen? Dan zou ik Nina zeker aanraden!

Winkelwagen
Scroll naar boven