HET VERHAAL VAN… SUSANNE

“Ik heb weer plezier en energie in mijn werk. Nina geeft je zoveel vertrouwen, werkt met hele fijne opdrachten waarbij je echt mag voelen en ervaren, waardoor je dichter bij jezelf komt. Ik voel mij zeker helemaal empowered!”

Voordat ik het traject bij Nina begon miste ik het plezier en de energie om dingen te doen. Ik wilde nu een keer echt doorpakken en mijn eigenheid vinden, mijn kracht en passie kwijt kunnen in wat ik doe. Zowel in mijn werk als daaromheen.

Maar ik wist dat zo’n traject wel iets van mezelf zou vragen. Het is ergens ook gewoon fijn om te blijven waar je bent, lekker comfortabel. Vooral het laten zien van mijn gevoeligheden, kwetsbaarheden en de pijn of het verdriet dat ik ervaar, vraagt om buiten je comfortzone te treden. Doordat ik Nina voor het traject had gesproken, wist ik meteen dat ik haar kon vertrouwen en dat ze goed met mijn kwetsbaarheden om kon gaan. Ik zou willen zeggen: zonder oordeel. Daardoor wilde ik de uitdaging met mezelf aangaan.

“Mijn eigen openheid gedurende het traject heeft me verbaasd”

Mijn eigen openheid gedurende het traject heeft me verbaasd. Het was alsof ik een heel vrouwelijk en kwetsbaar stukje van mezelf mocht laten zien, door de zachtheid en open houding van Nina. Ze kan goed luisteren, legt verbanden die ik zelf niet zag en stelt vragen die precies raak zijn. En tegelijkertijd bood de stevigheid waarmee ze het proces begeleidde mij veiligheid en vertrouwen.

“Het resultaat is dat ik weer plezier en energie heb in mijn werk.”

Het resultaat is dat ik weer plezier en energie heb in mijn werk. Ik zet andere werkvormen in als ik trainingen geef waardoor ik veel meer contact heb met mijn deelnemers en heb meer aandacht voor mijn personal touch. Daarnaast ben ik begonnen met dromen over een eigen bedrijf naast mijn werk, zodat ik ook meer ruimte heb om een andere kant van mezelf kwijt kan.

Ik zou Nina willen aanraden aan al mijn vriendinnen die minder energie en plezier hebben. Ze geeft je zoveel vertrouwen, werkt met hele fijne opdrachten waarbij je echt mag voelen en ervaren, waardoor je dichter bij jezelf komt. De visualisatie was fantastisch! Maar ook de structuur en de focus in de haar werkwijze dat we rustig aandeden en met kleine stapjes naar mijn doel hebben gewerkt. Ik voel mij zeker helemaal empowered!

Winkelwagen
Scroll naar boven