HET VERHAAL VAN… WENDY

“Nina zorgt voor een uitdagende setting, in de manier waarop ze de stof overbrengt zorgt ze altijd voor dat extraatje. Je krijgt geen lijstje waarmee je aan de slag gaat, maar ze geeft je een ander perspectief. Nina durft buiten de hokjes te denken en ze zorgt ervoor dat jij dat ook doet. Met haar bruisende energie neemt ze je mee en ben je in staat om grote stappen te zetten, dit zorgt in de groep weer voor synergie en wederzijdse inspiratie.”

Waarom ik meedeed aan het programma? Ik werd enthousiast van het idee om andere vrouwen te ontmoeten, die tegen dezelfde thema’s aanlopen als ik. Gelijkgestemden, maar niet perse gelijk denkenden zeg maar. Het programma heeft me geïnspireerd, zowel de inhoud als de verhalen van anderen. Een extra voordeel vind ik dat het programma is verspreid over een langere tijd en niet in twee crash-dagen wordt gegeven. Op dat soort dagen vertrek je vaak vol goede ideeën, maar dan begint het leven weer. Tijdens dit programma heb je tussendoor ook contact met elkaar, zodat je elkaar echt gaat helpen en ondersteunen. 

Het contact met anderen is verrijkend en het is interessant om te horen wat zij meemaken, het levert veel herkenning op en tegelijkertijd worden situaties soms anders opgelost, daar heb ik veel van geleerd. Het helpt dat Nina veel persoonlijke ervaring en feeling met het bedrijfsleven heeft. Daardoor kan ze goed met mensen levelen.

Qua inhoud ben ik positief verrast. De onderwerpen zijn meteen praktisch toe te passen en sommige zaken vond ik echt een eye-opener; bijvoorbeeld de overtuiging loslaten dat we in een mannenwereld we ons op een bepaalde manier moeten gedragen, dat is dus gewoon niet waar! Ik merk dat ik nog steeds veel tools gebruik uit de cursus, bijvoorbeeld bij het maken van lastige keuzes. Keuzes maken door middel van kernwaarden is inmiddels ook bekend bij mijn collega’s!

Dit programma is echt een aanrader voor vrouwen die geloven dat je regie hebt over je eigen leven en dat je daarvoor af en toe eens buiten de gebaande paden kan kijken. Vrouwen die, net als ikzelf, op zoek zijn naar inspiratie van andere vrouwen en prikkelende inhoud. Nina zorgt voor een uitdagende setting, in de manier waarop ze de stof overbrengt zorgt ze altijd voor dat extraatje. Je krijgt geen lijstje waarmee je aan de slag gaat, maar ze geeft je een ander perspectief. Nina durft buiten de hokjes te denken en ze zorgt ervoor dat jij dat ook doet. Met haar bruisende energie neemt ze je mee en ben je in staat om grote stappen te zette, dit zorgt in de groep weer voor synergie en wederzijdse inspiratie. 

Als je rustig in je comfortzone wilt blijven zitten is dit niet de plek, het is geen programma voor slapers. Het programma heeft me echt aan het denken gezet, misschien wil ik met een nieuwe groep wel nog een keer meedoen!

Winkelwagen
Scroll naar boven